15 Haziran 2015 Pazartesi

Yabancı Dizi ve Filmlerde Duyduğunuz Müzikleri Bulun

Bugün sizlere sıkça kullandığım TuneFind sitesini tanıtacağım. Bu site sayesinde izlediğiniz yabancı dizi ve filmlerdeki müzikleri hiç uğraşmadan bulabiliyorsunuz.  Şimdi bu siteyi nasıl kullanacağınızı anlatacağım.

TuneFind'a http://www.tunefind.com/ adresinden ulaşabilirsiniz. Siteyi açtığınızda sizi aşağıdaki gibi bir ekran karşılayacak.
Sitenin Ana Sayfası
Aradağınız film veya dizi müziğini bulmak için sitenin arama özelliğini kullanabilirsiniz. İstersenizde sayfada gezerek aklınıza gelmeyen film ve dizilerdeki müzikleri keşfedebilirsiniz.

Örnek olarak Community dizisini ele alalım. Arama bölgesine Community yazıp çıkan sonuçlardan Community'e tıkladığımızda karşımıza dizinin sezonları çıkacak. İstediğimiz bir sezonu seçtikten sonra karşımıza bu sefer bölüm listesi çıkıyor. Müzik listesini görmek için bölüm isminin üzerine tıklamamız yetiyor. Müzik listesinden istediğimiz müziği açıklamalarla kolayca bulabiliyoruz. Ayrıca müziğin doğruluğunu kontrol etmek istersek müzik isminin üzerine tıklamak yeterli. Müzik isminin üzerine tıkmanız halinde müzik önizlemesi çalıyor ve müziği satın alabileceğiniz yerler gösteriliyor.

Müzik Önizleme Ekranı
Genel olarak sitenin sıkça yabancı dizi ve film izleyenlerin işine yarayabileceğini söylebilirim. Site gayet kolay bir kullanıma ve güncel dizi - filmlerin çoğunu site üzerinde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder