2 Eylül 2013 Pazartesi

Sürücü Güncelleme Programlarına Rakip Driver Booster

Bilindiği üzere bilgisayarınızdan en iyi verimi almanız için tüm driverlarınızı güncel tutmanız gerekmektedir. Ancak bunu teker teker elle yapmak çok zaman alan bir uğraştır. Daha öncelerden ücretli ve ücretsiz birçok programı denemişsinizdir. Aralarında en iyisinin Driver Genius olmasına rağmen ücretli olması çok can sıkıcıdır. İşte yine bunun çözümü IObit'ten geldi. Bilginiz üzere Advanced System Care , Game booster gibi bir çok programın yapımcısı olan IObit bize ücretsiz bir driver güncelleme programı sundu.

Bu program sayesinde driverlarımızı ücretsiz bir şekilde güncelleyebileceğiz. Tek yapmanız gereken buradan ilgili sayfaya giderek programı bilgisayarınıza indirmek.

 

Programı ilk açtığınızda program otomatik olarak sürücülerinizi denetleyecektir. Bu denetlemeyi bekleyip karşımıza gelen ekrandan sürücülerimizi otomatik olarak güncelleyeceğiz. Önemli olan nokta program driverları kendisi otomatik olarak indirip kuruyor.


İndirip kurduktan sonra size bir kutucuk gelecek bu kutucuğu onaylamanız halinde sisteminiz yeniden başlayacak ve driverlarınız kurulmuş olacak.

Ve en sonunda tüm driverlarınız güncellendikten sonra gelecek ekran yardımıyla driverlarınızı görebilirsiniz. Faydalı olması dileğiyle! (Beğendiyseniz yorum yapmayı unutmayınız.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder