17 Eylül 2013 Salı

Asus DSL-N10E Modem İnceleme

   Şu anda indirimde olan Asus modemi iki gün önce aldım ve kendi izlenimlerimi paylaşmak istedim. Öncelikle fiyatından bahsetmek gerekirse fiyatı Vatan Bilgisayar'da 79 TL hatta ürünü incelemek isterseniz buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Öncelikle bunu demek isterim ki modem fiyatına göre performansını çok iyi karşılaştırıyor. Bağlantı hızı 150 Mbps olduğu için sinyal kalitesi çok yüksek evin en uzak noktasında 5 üzerinden 4'te çekiyor. Aynı şey evin terasında da mevcut. Kutu içinde modem, garanti belgesi, bir adet ethernet ve telefon kablosu, bir adet splitter, kullanma kılavuzı ve kurulum CD'si geliyor. Kurulum CD'si dediğime bakmayın içinde hiçbir program bulunmuyor içinde sadece User Manual'ler var. Ancak manuallerde ürünü nasıl kuracağınaza dair bilgi verilmiş.
    Modeme kablolu olarak 4 kişiye kadar bağlanabiliyorsunuz. Ancak daha önceki ethernet kablonuzu kullanmanız gerekebilir çünkü içinde gelen ethernet kablosu çok kısa.
    Sonuç olarak modem fiyatına göre çok iyi bir performans sergiliyor. WEP, WPA ve WPA2 şifreleme türlerini destekliyor. Modem arayüzüne hem yönetici hem de kullanıcı olarak giriş yapabiliyorsunuz. Hiçbir şekilde bir bağlantı kesintisine uğramadım. Alınabilecek bir modem.

Not : Resimler Asus'un kendi web sitesinden alınmıştır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder