18 Ocak 2014 Cumartesi

Turkcell T40 İnceleme

Hem Türkiye'de üretilen hem de teknolojiden geri kalmayacağınız bir telefonunuz olsun istemezmiyiz. Tabi ki isteriz işte Turkcell'in yeni telefonu T40 tam bize göre bir telefon. Her özelliğiyle bütün ihtiyaçları karşılayan bu telefona çok ucuz fiyatta sahip olabiliyoruz.

Telefonun ilk önce hızına değinmek istiyorum. Telefonda 1.2 GHz çift çekirdek işlemci bulunuyor ki bu bizim ihtiyaçlarımızı karşılacak türde bir özellik. Ayrıca telefonun standart hafızasıda 4 GB gibi küçümsenmeyecek bir değer tabi istesek hafızayı 32 GB'a kadar yükseltebiliyoruz.


Benim için hız kadar önemli bir özellik olan kameraya geldi sıra. Hayatımızdaki önemli anları yakalamamız için vazgeçilmez özellik olan kamera T40'da tüm ihtiyaçlarımı karşılayacak şekilde duruyor. 5MP gelişmiş kamerasıyla ve 0 deklanşör gecikmesiyle ihtiyaçlarımı tam olarak karşıladı.


 Bu ana özelliklerinin yanında üstün ses kalitesiyle tüm sevdiklerimizin sesini net olarak duyabileceğimiz olan T40'ta tam bize göre tasarım çeşitleri var.

Android 4.1.2. (Jelly Bean) işletim sistemiyle ve 1GB RAM'iyle ihtiyaçlarımızı karşılayan telefon fiyatının çok üstünde performans gösteriyor. Ayrıca Turkcell'in karlı tekliflerinden yararlanarak bu telefona sahip olabilirsiniz. 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder