18 Ocak 2014 Cumartesi

iPhone 5S 16GB inceleme



Dünya teknoloji devi Apple'nin akıllı telefonları bilindiği üzere dünya üzerindeki prestijini koruyor. İşte size bu telefonlardan birini tanıtmak istedim. A7 işlemciyle güçlendirilmiş telefonda diğer akıllı telefonlara göre daha yüksek bir performans elde edebiliyoruz. A7 işlemci 64-Bit masaüstü bilgisayar mimarsiyle kurulmuş bir işlemci türü.

Tabi diğer bir önemli özelliği de kamerası. Telefon yeni 8MP iSight kamera teknolojisiyle zaten başarılı olan performansını daha üst düzeylere taşıyor. Telefonun bize 1080p video çekme imkanı vermesi her önemli anımızı bütün detaylarıyla kaydetmemize olanak sağlıyor.

Şimdi gelelim güvenlik kısmına Touch ID özelliğiyle parmak izimizi tarayarak parmak izimizi telefon kilidini açarken ve alışveriş yaparken kullanıyor. Bu da bizim haberimiz olmadan kimsenin telefonumuza müdahale etmemesini sağlıyor.


Sonuç olarak Apple yine telefon piyasasındaki prestijine devam ediyor. Tüm ihtiyaçlarımızı tam olarak karşılayabileceğimiz telefon parasını gerçekten hak ediyor. Tabi telefonun avantajlı tekliflerle alma imkanımızda var. Turkcell'in avantajlı tekliflerini görmek için http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/iphone-5s-16gb?utm_source=oguzhanyesilyurt&utm_medium=blog&utm_campaign=1adresini adresini ziyaret edebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder