11 Ocak 2014 Cumartesi

Windows 8 Mağaza Uygulaması : Drift Mania: Street Outlaws

Gün geçtikçe büyüyen Windows 8 mağazasında birkaç gün önce yayınlanan Drift Mania: Street Outlaws oyununu inceleme imkanını buldum. Oyun zaman geçirmek için birebir. Araba modifiye etme imkanıda oyuna güzellik katmış.





Oyun açıldığında yukarıdaki ekran sizi karşılıyor. Menüden istediğiniz oyun türünü seçerek oyuna başlıyorsunuz. Oyun LITE versiyon olduğu için oyunun tüm imkanlarından faydalanamıyorsunuz. Bunu hatırlat istedim.

Kariyer modunu seçtikten sonra ilk olarak bir Tutorial oynuyorsunuz. Çok uzun sürmüyor. Ancak oyuna ısınmanızı sağlıyor. Tutorial bittikten sonra kendi arabanızla yarışma zamanı geliyor.Bu ekranda arabanızı istediğiniz gibi modifiye edebiliyor ve yeni arabalar alabiliyorsunuz. Aracınızı seçtikten sonra parkuru da seçerek oyuna başlıyorsunuz.


Yarışa başlayacağınız ekran yukarıda gördüğünüz gibi. Oyuna devir saati gibi gereksiz özellikler koymak yerine araç açısını göstermeleri oyunun ne kadar detaylı yapıldığını işaret ediyor. El frenine bastığınızda sol-altta görülen el freni animasyonuda hareket ediyor.


Oyunu oynarken bütün drift oyunlarında olduğu gibi işaretlenmiş yerlerde drift yapmak size artı puan kazandırıyor. Unutmadan söylemek gerekirse puanınız sadece kaza yapınca değil asfalttan çıkıncada gidiyor.

İndirme linkini aşağıda paylaştım. İyi oyunlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder