8 Ocak 2014 Çarşamba

Garry's Mod İnceleme


Bağımsız bir yapımcı olan Facepunch Studios tarafından geliştirilen Valve tarafından 29 Kasım 2006 yılında piyasaya sürülen Garry's Mod'u incelemek istedim. Oyunu kısaca özetlersek Minecraft Crafting modunun 3B hali diyebiliriz. Oyun tamamen geliştirme üzerine kurulu olduğundan dolayı isterseniz araba,uçak,mancınık yapabilirsiniz.



Oyun Açılış Ekranı
Oyunu açtığınızda karşınıza yukarıdaki gibi bir ekran gelecek ki bu ekrana oyuncular hiç yabancılık çekmeyecektir. Oyun Source motoru üzerine kurulu olduğu için böyle birçok benzerlik göreceksiniz.

NPC'lerle Çatışırkene :)

Oyunun sandbox modu tamamen sizin yaratıcılığınız üzerine kurulmuş bir mod. Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi oyuna düşman veya dost NPC'ler atayarak karşılıklı çatışabilirsiniz.

Üstüm Kanlı Kusura Bakmayın Çatışmadan Çıktık Ne Olsa!
Oyunun benim gönlümü kazanan en büyük özelliği kendinize istediğiniz türde araba yapabilmeniz. İster spor bir araç isterseniz bir çekici.


Oyun genel olarak arşivinizde bulunması gereken bir oyun. Minecraft'ın sınırlı yaratıcılığından sıkılan oyuncular için Source motorunun gücüyle yapılmış bu oyun birebir.



http://store.steampowered.com/app/4000




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder